Home Viral

“Budak 3 in 1 Ni..”- Pelajar Tunjuk Aksi Depan Guru, Tk Sangka Boleh Masuk Bertanding

85
0

Para remaja zaman kini mempunyai pelbagai bakat yang terpendam sehingga mampu membuatkan ramai terpegun. Satu rakaman yang meraih perhatian netizen apabila seorang remaja lelaki mempamerkan bakat beliau di khalayak guru mereka sehingga mendapat pelbagai pujian bukan setakat di sekolah namun penuh di ruangan komen.

“Dia suara Tenor mmg senang nak hit high note”

Pelajar lelaki tersebut merupakan pelajar si sebuah sekolah menengah ternyata sedang berada di sebuah pertandingan menyanyi dan siapa sangka pelajar yang dikatakan mempunyai rupa yang begitu kacak itu mampu memukau para netizen dengan alunan suara yang merdu dan mengasyikkan.

Lagu yang dipilih beliau merupakan lagu yang digemari ramai sehingga ramai turut menyanyi bersama setelah menonton rakaman tersebut. Pelajar tersebut berterima kasih kepada semua kerana para netizen mampu menerima bakat nyanyian beliau di pertandingan tersebut.

Baca lagi : “Sebab Boleh Dik..”- Pengantin Tersekat Dalam Kereta Punca Gaun Terlalu Kembang

Baca lagi : “Dah Pukul 1:20 Pagi..” Ibu Bapa Terkejut Lepas Intai Anak Di Bilik, Tk Sangka Ini Yang Jadi

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom


Pelbagai komen diberikan oleh para netizen seperti :

@Nerl: mic sekolah dia lg sedap dr kt karoke

@nd__z: “…. berkelipan” word tu sedap dia mellow kan

@rul: masuk band sy la…sy mmg tgh mencari penyanyi

@philsayangkamu: Dia suara Tenor mmg senang nak hit high note…aku suara bass nyanyi lagu ni struggle tho

@Ash: Kawalan vocal dia mantap dh. Ada potensi nk improve jauh lagi nii.

@Idfkwhosteah: Handsome budak ni

@elisya: setiap kali meeting dgn pengetua mesti kena nyanyi lagu ni

@leanneyjw: kalau lagu ori pun Aku dah semangat nyanyi, kalau dia yg nyanyi maybe Aku follow sampai hilang anak tekak

@n : mic sekolah aku dah macam apa dah

@(love^`*/): kat sekolah aku tak boleh buat pertandingan menyanyi, masa mc bercakap tu pon hmm.. hilang²

@I Q .: sound slow sngt Kene seimbang sepatutnya suara dgn sound

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here