Home Fakta Menarik

“Game Atau Kawin?”- Ini Jawapan Dari Para Lelaki Bikin Ramai Tak Sangka

117
0

Kini lelaki lebih memeilih untuk meluangkan waktu mereka bersama rakan rakan dan permainan digital seperti PS5. Hal ini membimbangkan kerana peratus lelaki yang menjalinkan hubungan semakin berkurangan. Mereka lebih cenderung dengan permainan digital mereka.

Indah khabar saja bosan anak bini tak ada untuk tempat bergantung hati luka dan lara..”

Hal ini jelas ditunjukkan dalam rakaman tersebut dimana lelaki yang berada dalam satu hubungan mula merasa cemburu dengan kehidupan lekai yang bujang kerana mereka tidak perlu berfikir komitmen menjaga pasangan mereka. Mereka mampu membeli barang kegemaran mereka dan bebas melakukan apa apa sahaja.

Namun, lelaki Malaysia yang rata rata memberikan komen menyatakan bahawa bermain game hanya memberi keseronokan sementara sahaja. Mereka menambah lagi dengan kenyataan diakhir kehidupan mereka juga memerlukan pasangan dan meneruskan kehidupan mereka dengan pasangan kerana pasangan merupakan seseorang yang boleh mereka meluahakan segala isi hati berbanding dengan alat permainan digital mereka.

Baca ini: “Tengku Ahmad Dah Berpunya?”- IG Tengku Ahmad Diserang Gara Gara Repost Gambar
Baca ini: “Hati Kering Betul..”-Wira Langgar Polis, Tekan Minyak Lari Tak Cukup Tanah

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom


Pelbagai komen yang diberikan oleh netizen seperti :

@sharulazlan92: mmg indah, lama2 dh bosan main game time tu baru nyesal xde bini

@Wasabi: Alhamdulillah single..main game pon tkde orang call

@alvareyz: dia camni memang best mula2 hidup single ni blum ada beban fikiran lgi boleh enjoy tpi nama nya manusia lama2 pun pasti ingin punya keluarga sendiri.

@ayien: doa la semoga tuhan x tarik nikmat single kita

@roshieyyy: laki aq yg ps4 tu pon..mula2 je beria main..pastu skrang entah kemanaaa

@nazeddy06: time tu mak aq beli ps5 hadiah khatam pastu aq turun sambil bawak ps5 tu semua dak laki tgk aq

@Remmy Aziz: Keindahan berbeza antara yg dah kawen n bujang..

@tiger: saya dah bosan single sebab saya nak bermain dengan anak lagi bukan main game

@Fieeyyy: Kawin ada anak, anak2 besar nnti jga kita, game xjga kita, teraa bai

@milosusu50: trkadang bila single nak taken, tapi bile dah taken rase nak single balik

@Ajib: X best single jalan xde yg pegang tangan hahaha

@Rahmat: indah khabar saja bosan anak bini tak ada untuk tempat bergantung hati luka dan lara

@Jemir: Aku beli je ps5 then dlm masa yg sama beli je Dyson etc kt wife. Takde dia bunyi dah.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here