Home Viral

“Impian Setiap Isteri..”-Tular Video Suami Isteri Lakar ‘Goals’ Di Kertas Mahjong Curi Perhatian Netizen

215
0

Tular di Tiktok mengenai satu rakaman dari seorang isteri berkongsi rakaman bersama suami beliau dalam menulis impian beliau dan suami untuk perbaiki rumahtangga dari semasa ke semasa. Berikutan itu, rakaman tersebut menjadi perhatian netizen dengan menyatakan bahawa video tersebut sangat memeberi insipirasi kepada suami isteri di luar sana.

Menurut yang dikhabarkan, mereka menulis setiap impian mereka di kertas mahjong dan ingin menampal di depan katil mereka supaya dapat mengingati apa yang ingin dicapai bersama suai di dunia dan di akhirat. Bagi beliau, manusia cepat lupa dan lalai dan perkara ini perlu dibuat agar mereka sebagai suami isteri dapat perbaiki diri dari semasa ke semasa.

Rakaman ini membuatkan ramai mula memenuhi ruangan komen dengan pelbagai komen dan memberi pelbagai pujian kepada mereka kerana melakukan hal yang memberi inspirasi kepada suami. Cara mereka yang lebih membuatkan hubungan suami isteri semakin akrab membuatkan ramai menyatakan mereka merupakan pasangan yang sangat bahagia, InsyaAllah.

Baca ini:“Kerabat Paling Humble..”- Agong Penuhkan Permintaan Rakyat Sarawak, Ingin Bersalam Dengan Tengku Ahmad
Baca ini: “Macam Takde Akal..”- Rakaman Van Potong Line Nyaris Langgar Penunggang Motosikal

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom


Pelbagai komen yang diberikan oleh netizen seperti :

@Oh Yoon Lim : Ya Allah sesungguhnya saya nak kawen supaya boleh tulis goals kehidupan atas kertas mahjong dgn hubby

@wahidazmi: Thank you for showing this, bagi inspirasi untuk buat dengan husband nanti

@zyie: mashaaAllah bestnyaaa!! when you met the right person & sekufu

@lsz268: blh tak sharekan nama setiap goals tu?

@suzzancapri: impian setiap isteri2…awak sangat beruntung dik…sama2 jaga hubungan ini…semoga kekal selamanya…tumpang happy…

@Half Masc: sebaknya tengok sis saya doakan sis dan pasangan hidup bahagia sehingga ke jannah

@UnaNoNa: Btuah sis..dpt laki melayan je..suami sy, ummm x layan la begini

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here