Home Viral

“Jgn Duduk Rapat Sangat..”- Bengang Ditegur Netizen Punca Wanita Amuk Di Live Tiktok

392
0

Tular di media sosial baru baru ini berkenaan satu live yang meraih perhatian ramai apabila salah seorang influencer ditegur kerana duduk terlalu rapat antara lelaki dan perempuan. Hal ini menjadi tegang apabila wanita tersebut mula amuk kerana hal ini ditegur oleh ketua mereka sendiri.

“sebagai leader sebagai bos pekerja anak buah kena dengar cakap..”

Dalam rakaman tersebut, ketua mereka yang membaca komen dari netizen cuba menjelaskan dengan baik kepada wanita tersebut agar tidak terlalu rapat dengan teman lelaki beliau kerana perkara ini ditegur oleh netizen. Namun hal itu tidak dipeduli oleh wanita tersebut malah beliau mula mengamuk kerana bengang dengan hal tersebut.

 

Hal ini membuatkan ramai memberikan pelbagai nasihat dan teguran di ruangan komen. Berikutan itu, ramai mula musykil berkenaan mereka yang bersedudukan di dalam satu rumah tanpa ada apa apa hubungan halal. Apa apa pun para netizen mendoakan yang terbaik buat mereka semoga dapat berubah dari semasa ke semasa.

Baca ini: “Anak Aku Dekan, Anak Kau Bodo..”- ‘Influencer’ Teruja Puji Anak Lepas Anak Dikeji Netizen
Baca ini: “Rakyat Kena Kencing..”- Rafizi Ramli Tidak Menolak GST, Ini Kata Khairy Jamaluddin

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom


Pelbagai komen yang diberikan oleh netizen seperti :

@Afini_Ramli: xyah rapat konon,,kau lgi lebih,,ambik gmbr laga pipi,,amende siakkkkk

@Azie Azriena: drama je bodoh2 je

@Yasmeen: Hakim ni kawin je la kalau nak rapat rapat

@shah.zhrie: pelik netizen , trg ii plan, tkkn dye nk mulkn diri dye as leader. conferm ii tu ikhtilat gone

@yaya: pening tengok team dia ni

@atiqahazhar_n: aku lagi suka tgok dia marah dari makan kentang

@Ayus Noor Rashid: yg umo 30 keatas dh jalan.. kite slah server.. ni semua doniaaa

@yashraf Muhammad amir: kalau boleh semua talent perempuan am nk ambik

@JB: sebagai leader sebagai bos pekerja anak buah kena dengar cakap…cube2 lah ikut macam AI TEAM

@Ann: start dari team, leader, fans semua problem wkwk
PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here