Home Hiburan

“Kami Tak Paksa..”- Pasangan Artis Guna Teknik ‘Pressure’, Asah Bakat Anak

111
0

Kini sudah rmaai anak anak artis tempatan yang bijak dan mahir dalam industri seni setelah diasah dengan rapi oleh ibu bapa mereka. Kini satu rakaman tular dari pasangan artis iaitu Ernie Zakrie dan Syamel yang merakamkan satu video dimana mereka menyaksikan anak perempuan mereka bermain piano

“kecik-kecik dah kena pressure..”

Dalam rakaman tersebut, Syamel menjelaskana bahawa mereka tidak pernah memaaksa anak mereka untuk menyukai perkara yang mereka suka, namun tindakan anak beliau, Khawla membuatkan mereka sedikit teruja dan menggunakan teknik pressure untuk membantu anak mereka mahir dalam bermain piano.

Hal ini membuatkan ramai geli hati apabila wajah pasangana artis tersebut kelihatan serius tatkala melihat anak mereka bermain. Para peminat mereka mula memberikan komen yang positif kepada keluarga kecil itu dan ramai yang mendoakan agar anak mereka dapat membesar dengan baik.

Baca ini: “Rakyat Kena Kencing..”- Rafizi Ramli Tidak Menolak GST, Ini Kata Khairy Jamaluddin
Baca ini: “Anak Aku Dekan, Anak Kau Bodo..”- ‘Influencer’ Teruja Puji Anak Lepas Anak Dikeji Netizen

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom


Pelbagai komen yang diberikan oleh netizen seperti :

@akma: Cuba jumpa duriankimchi. Muka syamel sikit muka ryzal. Muka khawla sikit muka rina

@LadyFa: kecik-kecik dah kena pressure

@amyrhdyna: “main habis dlu bru mkn bb” HAHAHAHAHAHAHA naya khawla

@Felisya: ank saya Pon jenis auditory..kalau bapak dia main piano..dia jadi tukang sebok..last ii bapak dia ajar je ank saya 1 thn 8 bln

@ziqa: muka syamil tuu main peranan ye

@yusuf hadi bintang kecil: semoga membesar menjadi anak solehah

@Feepoch: Mak dia angguk2 tu hahahahah

@nss: walau ” tak memaksa” tp smpai naik jawline bapaknye..

@it’squeengee: ooo main soft threat ya.. dah abs main br leh makan..fengsannnnnnnn

@junisha: rasa mcm baru je lahir..tau2 dah besar dah sikecik ni..

@HakeemPutra (CryptoPrince87): Yes indoctrination mmg cara terbaik utk Tidak memaksa ank² utk tiru mak bapak dia.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here