Home Viral

“Senang Buat Loan Ni..”- Aksi ‘Mesra’ Pegawai Bank Rakyat Di MRT Jadi Perhatian Ramai

707
0

Tular di media sosial baru baru ini berkenaan satu rakaman yang meraih beribu tontonan di Tiktok berkenaan dua orang pegawaai yang memakai baju koroporat bank rakyat membuat aksi yang menimbulkn salah faham di tempat awam. Rakaman tersebut dirakam oleh orang awam kerana telah menimbulkan ketidakselesaan kepada orang ramai.

“Bang kalau nk apply loan boleh attach skali dngn video ni.. auto lulus..”

Dalam rakaman tersebut, pegawai bank tersebut melakukan satu aksi yang tidak sedap mata memandang dan membuatkan orang owam mula tidak berpuas hati lantas merakam aksi tersebut. Rakaman tersebut dirakaam di dalam MRT ketika baru pulang dari tempat kerja dan dapat dilihat ramai orang awam yang turut berada di situ untuk pulang ke rumah masing masing.

Berikutan itu, netizen mula memberikan pelbagai komen dan nasihat kepada mereka agar hal ini dapat dijelasskan dengan baik dan tidak menimbulkan salah faham kepada para netizen. Apa apa pun para netizen yang baik baik sahaja buat mereka.

Baca ini: “Jgn Duduk Rapat Sangat..”- Bengang Ditegur Netizen Punca Wanita Amuk Di Live Tiktok
Baca ini: “Tolong Ambikan Gambar Tu..”- Live ‘Paranormal’ Bertukar Sebak Gara Gara Sekeping Gambar

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom


Pelbagai komen yang diberikan oleh netizen seperti :

@Soffie: Bang klau nk apply loan boleh attach skali dngn video ni.. auto lulus

@Cipan Turbo: Ni mst tgk yg movie jepun dalam train..dh terbawak2

@muhammdaqil746: bank rakyat bank pilihan anda

@c-kin: jangan2 bskndal bagi nmpak muka biar kantoi

@aysah: Klo scandal abs la bini perhati kt umh…. rasa husband n wife nie

@Nurul: xpelah sangka baik laki bini ni..mgkin pjj baru dpt jumpa biasalh

@Itsmechaaa__: Weh ade je dh kahwin mcm niiii , kadang kan tk semua laki bini tk sweet tempat awam !

@Zuan90: Bank rakyat tontonan untuk rakyat

@ABE JA: Kalau mcm gini gaya,sampai rumah projek ruang tamu ni,atas almari tv jadi

@TryHard: agak² la acik oooii nk sweet² dlm train kesian la sikit pada para single dlm train tu

@Potatohesmes: Aduhhh baju korporat pulak tu

@maverick_76: masa baik semuanya indah belaka,kentut pun wangi,time gaduh kecoh satu medsos..

@Mohd Azman Azman Koj: okla buat video bank rakyat plka..qkkq uniform yg baju itam dah ada..akak x Ray klinik dah ada ni Awek bank rakyat plka

@𝔻𝕒𝕟𝕟𝕪ℝ𝕠𝕤𝕖𝕝𝕪: buat email la antaq ke Bank Rakyat tgk mcm mna pergi attach skali dgn vid

@Zsham: X bertimbang rasa pada golongan bujang

@Mell Arish: Suami isteri xmcm tu..sbb suami sy nk pelok2 depan org mna mau dia..takut nnti org salah paham katanya

@@Azman93: bank rakyat.. skandal pilihan anda

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here