Home Hiburan

“Tengku Ahmad Dah Berpunya?”- IG Tengku Ahmad Diserang Gara Gara Repost Gambar

299
0

Menjadi satu tanda tanya untuk semua rakyat Malaysia dimana kecoh berkenaan Instagram Tengku Ahmad yang merupakan kerabat diraja Pahang yang memuat naik gambar diri beliau hasil ditag di Instagram baru baru ini. Hal ini menjadi perbualan hangat kerana ramai sudah mengesyaki wanita tersebut merupakan teman wanita Tengku Ahmad.

“Patutla ydpa umum tengku hassanal je yg masih bujang..”

Menurut yang dikhabarkan,kerabat diraja Pahang baru selesai menjelajah bumi Borneo baru baru ini membuatkan ramai mula meminati kerabat ini. Namun, ramai wanita yang cuba menyerang Instagram milik Tengku Ahmad dan menunggu kenyataan dari pihak Tengku Ahmad berkenaan wanita tersebut.

Kekecohan yang dibuat oleh Tengku Ahmad membuatkan para peminat beliau mula memenuhi ruangan komen dnegan pelbagai andaian. Berkenaan wanita tersebut masih menjadi tanda tanya netizen kerana masih misteri dan jika benar mereka sudah menjalin hubungan, kita hanya mampu doakan yang terbaik buat mereka.

Baca ini: “Kenapa Zalim Rakyat ?”- Kenaikan Harga Barang Keperluan Buat Rakyat Mula Bersuara
Baca ini: “Kerabat Paling Humble..”- Agong Penuhkan Permintaan Rakyat Sarawak, Ingin Bersalam Dengan Tengku Ahmad

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom


Pelbagai komen yang diberikan oleh netizen seperti :

@chinta: Patutla ydpa umum tengku hassanal je yg masih bujang HAHAHAHHMMMMMMM

@adibafarzana: tengku buat story dh “kamek syg kitak”

@takbehave: tkpe gaiss usaha tidak akn menghianati hasilnya go go kita dh usaha selebihnya kita serah kpd Allah

@chinta: Memang sah gf tengku ni, kalau tak MANE DIA DPT GAMBAR YG NI

@khalisair: Kemain lama aku belek acc perempuan tu semalam

@;): ig story Tengku Hassanal dah pandai berjj gaiss,mesti dia dah ade account tiktok

@balqisssssy: yeeee sy pon terkejutt, sapeee do perempuan tu HAHHAHAHAHAHAH ADA SOMETHING FISHY KEEEEE?!!! jgn yeee

@nissa: boleh je sbnrnya. korng tag je n lucky if kalau dpt repost story

@mariaaa: diam2 la samasama la kita sakit hati HAHAHAHHAHAHAHAHHAH

@milk tea caramel: maybe pp tu hide tag tengku ,, kn boleh di hide

@k: AKU SMPAI RPLY TAU REPOST TAIMS SMLM. LAMA YE AKU STALK ACC PEREMPUAN TU

@Mnm: Takkn la taste tengku centuu kalau aku cari omputeh hmm

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here