Home Viral

“Tiru Sape Tu..”- Tanda Sokong Ebit Lew, Aksi ‘Panas Line’ Baby Shima Raih 2 Juta Views

639
0

Tular di Tiktok berkenaan konflik antara Ebit Lew dan Caprice serta Mondy Tatto masih belum ada kata putus membuatkana semua menjadi persoalan. Namun yang menarik perhatian netizen apabila para artis mula menyokong Ebit Lew dengan pelbagai cara.

“mcam mna mondy boleh karang cerita satu2…boleh cari duit dgn cara begini…..”

Berikutan itu, dapat dilihat aksi Baby Shima yang cuba memerli Mondy Tattoo di laman Tiktok meraiah 2 Juta tontonan apabila beliau melakonkan semula babak Mondy Tattoo menyampaikan kepada penyampai radio bahawa Ebit Lew mempergunakan beliau di khalayak ramai.

Aksi Baby Shima yang cuba panas line di Tiktok itu menandakan bahawa beliau mula menyokong Ebit Lew. Apa apa pun para netizen berharap agar isu tersebut dapat diselesaikan dnegan baik tanpa ada sebarang pertelingkahan.

Baca ini: β€œBerak Berdiri Ke..”- Cleaner Kongsi Video Buang Najis Di Mangkuk Urinal

Baca ini: β€œSiapa Cakap RM200 Tak Cukup..”- Menteri KPDN Kongsi Video Beli Barang Keperluan Tarik Perhatian Netizen

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom


Pelbagai komen yang diberikan oleh netizen seperti :

@emy@usecar: ni Comey sgt tk sesuai jd mondy

@HanabiTiktok: patutnya shima kena pakai contact lens warna hitam yang 20mm tu mmg betul sama macam mondy

@ayuuuuuuuuuuuprinces: yg ni best hahahaahhahahahahahahahahagagagagaga

@Mambang_Kuning: hahahahah comel je baby shima ni

@Natasha Khalil: tinggi betul tindik hidung

@LittleRedRose: First time aku tngok vid baby Shima smpai habisbiasa tngok dia pkai baju n jadi baby jeNi dia dah upgrade jadi pelakon n pelawaksaya bagi 5HA

@apa2lah: mcam mna mondy boleh karang cerita satu2…boleh cari duit dgn cara begini…

@TRahman82@ik Toker: maaf ya kamu benaran,baby Shima yang singer dari Malaysiatu atau bukan bicara bahasa Indonesia lancar bagat.

@πš’π‘α΄œ πšœβ„Žα—©πš”π‘’π‘’ΚŸπ‘Ž : tu laa monday mai malaysia buat hai sangat tak sepasai dah jadi parody terus ke tuesday

@user8105797225038: Si mondy tu refer kat sape yer cium dia, pegang2 dia?

@becca fasha: tpi kan..cara mondy cerita sperti riak muka ceria, gembira.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Berak Berdiri Ke..”- Cleaner Kongsi Video Buang Najis Di Mangkuk Urinal
Next article“Apa Salah Saya..”- Driver Maxim Nyaris Maut Dikelar Pelanggan Ketika Bekerja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here