Home Fakta Menarik

“Tolong Masukkan Dalam Malaysia..”-Penggemar Milo Penuhi Ruangan Komen Lepas Tengok Iklan Milo

40
0

Malaysia yang kaya dengan pelbagai juadah makanan dan minuman ndan kini para penjual mula menvariasikan produk lokal utnuk menjadi lebih menarik minat penduduk Malaysia. Namun satu iklan yang tidak lepas dari pandangan orang Malaysia baru baru ini merupakan satu ikaln ynag difilemkan oleh Milo.

Minuman yang berasaskan dari Milo kini sudah tidak asing lagi bagi orang Malysia bahkan Malaysia merupakan pengguna milo yang terbesar di asia. Pelbagai perisa milo dikeluarkan dari pihak kilang yang kena dengan selera orang Malaysia tidak kira peringkat umur.

“abang milo nak ni boleh tak abang milo?”

Namun begitu, iklan milo yang dikeluarkan oleh negara luar membuatkan warga netizen mula meminta pihak berkenaan untuk menjual di dalam Malaysia kerana tampak begitu menyelerakan dan sedap. Negara luar tersebut mempelbagai jenis air yang hanya berasaskan dari Milo itu membuatkan para penggemar milo memnuhi ruangan komen tersebut.

Baca lagi : “Dah Pukul 1:20 Pagi..” Ibu Bapa Terkejut Lepas Intai Anak Di Bilik, Tk Sangka Ini Yang Jadi

Baca lagi : “Ini Baru Ingat Mati..”- Jemput Rakan Di Klia Pakai Van Jenazah Curi Perhatian Netizen

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom

Pelbagai komen diberikan oleh para netizen seperti :

@Ice: Fuyoh mat cuba kalau Milo truck yang datang kat sekolah macam ni sedap mat

@.: abng milo nak ni boleh tak abng milo?

@nuyo : kalau yang ni aku pun nak

@choiJAE.: taknak ice cream tu, nak Milo blended tu je

@uniey : milo truck tolong update ke version ni plss

@Darwienahnna_¤: kat malaysia takde keeee

@METAHIGROSS: Msia is the biggest consumer of Milo

@ㅤ: sedapnya ice kecik kecik

@capiya: masuk malaysia jadi 10ringgit satu cup

@麩: tk boleh lah tengok cengini tercraving pulak

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here