Home Viral

“Trauma Budak Tu..”- Anak Nangis Lepas Minta Ayah ‘Sign’ Surat Lawatan, Tk Sangka Ini Yg Berlaku

312
0

Rakaman dari seorang orang awam curi perhatian netizen apabila rakaman tersebut jelas menunjukkan anak perempuan beliau menangis akibat bapa kepada budak perempuan itu megejutkan anak perempuan mereka dengan memberi satu tandatangan yang seperti satu contengan yang besar pada surat lawatan sekolah.

“bapak dia ingat fanmeeting ke ni..”

Perkara tersebut membuat gadis kecil itu menangis teresak esak kerana trauma selepas melihat tandatangan yang diberi oleh bapa beliau yang begitu besar. Si Gadis kecil itu menangis kerana risau gurunya bakal marah akan dirinya. Namun hasil pujukan dari ibu gadis masih tidak dapat meredakan kerisauan gadis itu sehingga hal ini mencuri perhatian netizen di Tiktok.

Netizen yang menonton rakaman tersebut turut terkjut dengan tandatangan bapa kepada anak perempuan itu kerana begitu besar gara gara baru lepas membeli pen baru. Menurut apa yang dikatakan oleh pemilik rakaman tersebut, pen tersebut baru dibeli dan bapa gadis itu menggunakan pada pertama kali di surat lawatan sekolah anak mereka.

Baca ini:“Apa Salah Kucing…”- Terlalu Benci Dgn Kucing, Bapa Sanggup Tiru Aksi Kucing Depan Anak
Baca ini: “Agong Sporting Habis..”- Ramai Tk Sangka Agong Ada Bakat Nyanyian, Belanja Satu Lagu Di Sarawak

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom

Pelbagai komen yang diberikan oleh netizen seperti :

@𝒜𝒾𝑒𝓃 𝒦𝒶𝓎: ayah dia feeling2 papa megah holdings sign projek tu hahahahaha

@idayah86: yg bapak pn..kcik2 sign sudah la..mcm nk sign contrak dgn mega holdings..

@moon: sy rasa ddy awk mmg nk sgt awk gi lawatan tu

@za: klau ank buah sy dlu.cikgu srh tandatangan.blk umah dia ckp dgn mamanya srh lukis tangn.mlalak2 mngamuk2 dia srh lukis tangn

@darararari: bapak dia ingt fanmeeting ke ni

@Eleisya farhany: Masalahnya aku pun terkejut tngok sign tu

@user not found: Daddynya memang nak sangat awak pergi enjoy dgn kawan2 tu dik

@itsme_inazahorz: mana daddy?? suh explain biar ilang trauma ank tu

@Syamira Abu Hassan: bg sy signature melambangkan confident level..

@Calla milk perak: Bapak pon..ingat perasmian megah holding ke..ke lame dah terpendam nak sign ala ceo

@Shaleeya: Dik kau sabar laa, akak dh 20 thun dh dik sign ayah akak tak pernah berubah kalau boleh ruang tmpt sign tu kene satu kertas

@MawarBerduriManja: sign daddy awak lagi besorr dari sign tengku hassanal dikkk

@Oh Yoon Lim : Takpe dik, nanti suruh cikgu print yg baru size a7 tau, bapaknya pon dah mcm sign nak beli rumah bersabarlah mummy, ayah sign mummy kena pujuk

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here